تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,240 |
تعداد مقالات | 67,871 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,432,407 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,201,026 |
1. | Comparison of the effect of linseed and basil seed mucilages with gum tragacanth and xanthan gum on textural and rheological properties of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique effect of some gums on properties of ultrafiltrated cheese | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 13-18 | ||
Shahin Zomorodi؛ Elham Azarpazhooh؛ Homa Behmadi | ||
2. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||