1.

اثرات نانوپلاستیک پلی استایرن بر شاخص های بافت شناسی کبد و شاخص‌های رشد و بقاء ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 77، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 25-36
ملیکا میرزایی نشترودی؛ کامران رضایی توابع؛ امیررضا عابدعلم دوست؛ غلامرضا رفیعی؛ حسن رحیمیان؛ بهزاد شیرکوند هداوند

2.

بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 189-200
مجیدرضا خوش خلق1*؛ مجید موسی پور شاجانی1؛ محمد محمدی برسری1

3.

بررسی تغییرات آندروژنیک برخی شاخص‌های ایمنی و خون ماهی نر قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در فصل تکثیر

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 545-554
هنگامه رفعتی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی سلطانی

4.

تأثیر جیرة غذایی حاوی پودرماهی فاسد و اثرات حفاظتی مکمل ویتامینی E و C بر شاخص‌های رشد، خون‌شناسی و بیوشیمیایی بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 181-194
مجتبی پوراحد انزابی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ راحله طهماسبی

5.

تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 101-112
حجت جعفریان؛ شمس ا... کوهساریان؛ رحمان پاتیمار؛ حسین آدینه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب