1.

اثر پلی‌آمین‌ها بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه‌بریدنی زنبق (‏Iris hollandica 'Blue ‎Magic'‎‏)‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 269-280
سید هاشم مرتضوی؛ مسعود ارغوانی؛ معظم حسنپور اصیل؛ عزیزاله خیری

2.

اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 595-608
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی

3.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

4.

بررسی پاسخ‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه کاهو در تلقیح با قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 243-255
سجاد فتاحی؛ مهدی صیدی؛ محمد جواد زارع

5.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 175-189
فاطمه جهانی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ حمیدرضا لاریجانی؛ فرشاد قوشچی؛ میثم اویسی

6.

بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ‌های گندم با بهره‌گیری از دای‌آلل

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 175-188
سحر فروغی مقدم؛ علیرضا طالعی؛ سید علی پیغمبری

7.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 677-685
محمدرضا اصغری؛ لیلا احدی؛ سجاد ریایی

8.

تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسندۀ کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ دو رقم توت‌فرنگی

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 585-599
نادر محمودی سوره؛ علیرضا فرخزاد؛ حمید حسن پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.