1.

Improving Shelf Life of Strawberry Through Application of Sodium Alginate and Ascorbic Acid Coatings

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 279-293
Fatemeh Nazoori؛ Solmaz Poraziz؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Majid Esmailizadeh؛ Elaheh ZamaniBahramabadi

2.

اندازه‌گیری محتوای برخی متابولیت‌های ثانویه زیست فعال و برخی فلانونوئیدهای گیاه سلمکی ‏‏(‏Atriplex patula L.‎‏) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 859-868
محمد سیاری؛ سامیه قائلونی؛ علی عزیزی

3.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 965-975
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ ابوذر هاشم‌پور

4.

تأثیر محلول‌پاشی چند ترکیب کلسیمی طی مراحل مختلف رشد بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم ‘فوجی’

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 925-938
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی

5.

تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازدۀ زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 693-701
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب