تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,706 |
تعداد مقالات | 62,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 103,455,593 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,429,418 |
1. | Improving Shelf Life of Strawberry Through Application of Sodium Alginate and Ascorbic Acid Coatings | |
دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 279-293 | ||
Fatemeh Nazoori؛ Solmaz Poraziz؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Majid Esmailizadeh؛ Elaheh ZamaniBahramabadi | ||
2. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه ژنوتیپهای مختلف کُنار هندی استان هرمزگان | |
دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 965-975 | ||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ ابوذر هاشمپور | ||
3. | تأثیر محلولپاشی چند ترکیب کلسیمی طی مراحل مختلف رشد بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم ‘فوجی’ | |
دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 925-938 | ||
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی | ||
4. | تأثیر نوع بستر و مدت کمپوستسازی بر بازدۀ زیستتوده و ویژگیهای کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) | |
دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 693-701 | ||
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور | ||