1.

ارزیابی تحمل به تنش شوری اکوتیپ‎های مختلف رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

دوره 3، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 79-94
عصمت خاکسارنژاد؛ محمد ضابط؛ علی ایزانلو؛ محمد حسن سیاری

2.

بررسی تحمل به تنش شوری اکوتیپ‌های زیره سبز در مرحله جوانه‌زنی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 17-34
محمد ضابط؛ فرشته شاه محمدی؛ محمد قادر قادری؛ محمد حسن سیاری

3.

بررسی کاربرد اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه مریم‌گلی کبیر تحت تنش شوری

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 431-440
بهاره کاشفی؛ محدثه قدس؛ محمد مقدم

4.

تأثیر مقدار و شوری آب بر شوری خاک و رشد و غلظت عناصر غذایی اسفناج در گلدان

دوره 49، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 641-651
افسانه عالی نژادیان بیدآبادی؛ مریم حسنی؛ عباس ملکی

5.

تاثیر ماده آلی و نوع محیط کشت بر خصوصیات رویشی، فعالیت آنزیمی و میزان اسانس بادرنجبویه ‏‏(‏Melissa officinalis L.‎‏) در شرایط تنش شوری

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 691-706
شیما رحمانیان؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ مهدی حسینی فرهی

6.

کاربرد قارچ میکوریزا Glomus mosseae)) روی کاهش اثر شوری در گل حنای گینه نو

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 289-301
لیلا محمدی؛ سعید ریزی؛ رحیم برزگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب