1.

اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 117-136
فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده

2.

تأثیر ازن و عصاره‌ مرزه خوزستانی بر ماندگاری و کیفیت آریل‌های انار رقم ملس ساوه

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 1045-1059
تقی اکبری؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ صمد نژاد ابراهیمی

3.

فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 599-610
سحر راهی؛ حسین مبلی؛ بهاره جمشیدی؛ اصلان عزیزی؛ محمد شریفی

4.

مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 219-227
وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی‌ورنامخواستی؛ مریم عباس‌والی

5.

مطالعه لایسیمتری انتقال باکتری فکال کلی فرم در آبیاری قطره ای

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 49-58
فروغ عباسی تشنیزی؛ فریبرز عباسی؛ مهدی کوچک‌زاده

6.

وضعیت میکروبی آب‏‌های زیر‌زمینی حوضۀ رودخانۀ هراز استان مازندران

دوره 68، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 321-330
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب