1.

Amelioration of Lipid Peroxidation and Antioxidant Enzymes Status in the Serum and Erythrocytes of Phenylhydrazine-Induced Anemic Male Rats: The Protective Role of Artichoke Extract (Cynara scolymus L.)

دوره 14، شماره 3، آبان 2020، صفحه 315-327
Milad Alahmoradi؛ Samad Alimohammadi؛ Hadi Cheraghi

2.

اثر پودر کنگرفرنگی بر عملکرد و بروز عارضه آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 55-68
علی نقی شکری؛ محمد اکبری قرائی؛ صیفعلی ورمقانی؛ کامران طاهر پور؛ علی خطیب جو؛ مهدی سلطانی

3.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

4.

تأثیر متیل‌ جاسمونات و اسید سالیسیلیک بر صفات مورفولوژیکی و رنگدانه‌های درونی کالوس کنگر فرنگی

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 857-869
آتنا تنوری؛ عظیم قاسم نژاد؛ مهدی علیزاده

5.

تأثیر مصرف عصارۀ کنگر فرنگی همراه با تمرین هوازی بر قند خون و مقاومت به انسولین و ارتباط آن با وضعیت شناختی سالمندان دچار اختلال شناختی خفیف

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 439-450
مهران قهرمانی؛ یحیی زارع؛ محمد علی کهن پور

6.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 357-364
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب