1.

اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی

2.

تأثیر جایگزینی سلنیوم معدنی با سلنیوم آلی از منشأ جلبک اسپیرولینا بر عملکرد و کیفیت گوشت سینه ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 223-231
امید نوری؛ مجتبی زاغری؛ حسنا حاجاتی

3.

تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 21-27
محمد سوداگر؛ مجید خالصه؛ محمد مازندرانی؛ سیدعباس حسینی؛ حمیده ذکریائی

4.

جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 445-453
اکبر نصرالله زاده؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمود شکوریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب