1.

Effect of Humic Acid on Some Vegetative Traits and Ion Concentrations of Mexican Lime (Citrus aurantifolia Swingle) Seedlings under Salt Stress

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 255-264
Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani

2.

بررسی تغییرپذیری‌های عناصر غذایی، ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیک در چند رقم و دورگه بین‌گونه‌ای انگور در شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 33-44
حامد دولتی بانه

3.

بررسی توزیع عناصر (پتاسیم، سدیم و کلر) در برخی ژنوتیپ‌های انگور (Vitis vinifera) در شرایط شوری

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9
حمیدرضا طحانیان؛ علی عبادی؛ مریم شهبازی؛ حسین لسانی

4.

تأثیر هدایت‌ الکتریکی محلول غذایی بر رشد و نمو گل رز شاخه بریدۀ رقم ’دولسویتا‘ در نظام آبکشت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 69-77
داود عسگری؛ محسن کافی؛ روح انگیز نادری؛ رسول راهنمایی

5.

مدیریت کیفیت منابع آب زیرزمینی شهرستان آق‌قلا

دوره 40، شماره 3، آذر 1393، صفحه 775-786
الهام کلبعلی؛ مصطفی مردانی؛ محمود صبوحی صابونی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب