1.

Effects of Rootstock and Scion Interaction in Providing Nutrients and Phenyl Propanoid Pathway Products in Two Red Flesh Apple Genotypes and Red Delicious Cultivar

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 255-264
Tahereh Parvaneh؛ Hossein Afshari؛ Somayeh Naseri

2.

بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-10
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ حسن حاج نجاری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ سیما دامیار

3.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب