1.

تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-199
مصطفی حیدری؛ سمانه خلیلی

2.

تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 301-309
فرهاد محمدی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب