حیدری, مصطفی, خلیلی, سمانه. (1393). تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.). , 45(2), 191-199. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51898
مصطفی حیدری; سمانه خلیلی. "تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)". , 45, 2, 1393, 191-199. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51898
حیدری, مصطفی, خلیلی, سمانه. (1393). 'تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)', , 45(2), pp. 191-199. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51898
حیدری, مصطفی, خلیلی, سمانه. تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.). , 1393; 45(2): 191-199. doi: 10.22059/ijfcs.2014.51898


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب