
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,762 |
تعداد مقالات | 72,830 |
تعداد مشاهده مقاله | 131,681,209 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,445,098 |
1. | Comparison of the effect of linseed and basil seed mucilages with gum tragacanth and xanthan gum on textural and rheological properties of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique effect of some gums on properties of ultrafiltrated cheese | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 13-18 | ||
Shahin Zomorodi؛ Elham Azarpazhooh؛ Homa Behmadi | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز | |
دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 173-178 | ||
سارا موحد؛ سارا رنجبر؛ حسین احمدی چناربن | ||
3. | مطالعه اثر ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG با زانتان و کیتوزان بر زندهمانی پروبیوتیک و خصوصیات حسی آب انبه | |
دوره 80، شماره 1، اسفند 1403، صفحه 1-13 | ||
نگین جعفری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ علی میثاقی؛ مرجان قاسملو؛ کیمیا جلالی؛ مهدیه شبانی زاده | ||