1.

Comparison of the effect of linseed and basil seed mucilages with gum tragacanth and xanthan gum on textural and rheological properties of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique effect of some gums on properties of ultrafiltrated cheese

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 13-18
Shahin Zomorodi؛ Elham Azarpazhooh؛ Homa Behmadi

2.

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏

دوره 44، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 173-178
سارا موحد؛ سارا رنجبر؛ حسین احمدی چناربن

3.

دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400
ایدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.