1.

اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده

2.

بررسی وضعیت نیترات در آب آشامیدنی و سبزیجات در شهرستان‌‌های سوادکوه و سیمرغ و ارتباط آن با شیوع سرطان‌‌های گوارشی

دوره 47، شماره 4، دی 1400، صفحه 445-460
سیده نگین شریعت پناهی؛ مهران هودجی؛ مجتبی محمودی؛ رضا علیزاده نوائی؛ ملیحه طالبی اتوئی

3.

تولید زیست توده و حذف آمونیاک و نیتریت از پساب کارگاه پرورش ماهی به‌وسیلة کشت جلبک سبز سندسموس کوادریکوادا

دوره 37، شماره 59، آذر 1390، صفحه 15-28
صفی‌اله حیدری؛ امیدوار فرهادیان؛ نصراله محبوبی صوفیانی

4.

مکانیسم آلوده‌شدن آبخوان دشت کاشان با تأکید بر آلودگی نیترات و نیتریت

دوره 5، شماره 3، مهر 1397، صفحه 917-929
محمد میرزاوند؛ هدی قاسمیه؛ سید جواد ساداتی نژاد؛ رحیم باقری؛ ایان داگلاس کلارک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب