1.

تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 237-247
میثم شرافت؛ یونس علی جو؛ بهزاد اسدنژاد

2.

تأثیر منابع سلنیوم و دانه کتان در جیره بر عملکرد و برخی متابولیت‌های بیوشیمیایی خون در مرغ‌های تخمگذار

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 159-175
حمیدرضا مصلحی؛ بهمن نویدشاد؛ سید داود شریفی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق

3.

مقایسه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا -3 جهت غنی سازی تخم مرغ

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384
مهندس سید علی میرقلنج؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر محسن برزگر؛ دکتر محمد علی کمالی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.