1.

ارزیابی سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان تخم مرغ در ایران

42-2، شماره 3، تیر 1391، صفحه 301-311
سمانه ایروانی؛ سید صفدر حسینی؛ مریم آهو قلندری

2.

بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس نعناع بر ویژگی‌های انبارمانی تخم‌مرغ

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 229-239
بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ مهران نوری؛ شیما جلدانی

3.

بررسی اثر سیاست های حمایتی دولت بر کاهش ریسک درآمدی تولیدکنندگان تخم مرغ با استفاده از معیار CCV

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 19-28
سید صفدر حسینی؛ سمانه ایروانی

4.

تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 49-60
ذبیح اله نعمتی؛ مقصود بشارتی؛ امیر کریمی

5.

تاثیر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله کلزا بجای کنجاله سویا با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد مرغهای تخمگذار

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
روح اله گایکانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد

6.

مقایسه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا -3 جهت غنی سازی تخم مرغ

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384
مهندس سید علی میرقلنج؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر محسن برزگر؛ دکتر محمد علی کمالی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب