1.

ارزیابی ترکیبات شیمیاییکاه گندم‹خراسان›و مقایسه این ترکیبات در اجزای اصلی ساقه

دوره 56، شماره 3، زمستان 1382
احمد رضا سرائیان؛ علی نقی کریمی؛ احمد جهان لتیباری

2.

اندازه‏گیری میزان لیگنین در بذر و فعالیت آنزیم‏های پراکسیداز و لاکاز در آریل برخی ژنوتیپ‏های نرم‏دانه و سخت‏دانة انار طی مراحل مختلف رشدی میوه

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 309-317
عبدالکریم زارعی؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ سید علیرضا سلامی؛ امیر موسوی

3.

بررسی اثر سن و رویشگاه بر روی خواص چوب صنوبر دلتوئیدس از جنبه کاغذ سازی

دوره 56، شماره 2، پاییز 1382
سعید مهدوی؛ مهدی فائزی پور؛ حسین رسالتی؛ حسین فامیلیان

4.

بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 431-445
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری

5.

بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین‌های کرافت و سودای اصلاح‌شده با گلی‌اکسال

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 169-179
حامد یونسی کردخیلی؛ سعید کاظمی نجفی؛ ربیع بهروز؛ آنتونیو پیزی

6.

بررسی عوامل تنظیم‌کنندة نرخ تجزیة لاشبرگ در تودة دست‌کاشت نوئل خالص منطقة لاجیم

دوره 69، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 433-442
فرهاد قاسمی؛ سید غلامعلی جلالی؛ وحید حسینی؛ سید محسن حسینی

7.

جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها

دوره 58، شماره 3، پاییز 1382
دکتر محسن برجی؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر غلامرضا قربانی؛ دکتر جلیل وند یوسفی؛ دکتر حسن فضایلی

8.

مطالعه ساختاری لیگنین‌های چوب آسیاب‌شده (MWL) و دیوکسان چوب صنوبر با استفاده از روش مشتق‌سازی- گسست کاهشی ( DFRC )

دوره 65، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-18
طیبه پرتوی؛ سیداحمد میرشکرایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.