یونسی کردخیلی, حامد, کاظمی نجفی, سعید, بهروز, ربیع, پیزی, آنتونیو. (1394). بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین‌های کرافت و سودای اصلاح‌شده با گلی‌اکسال. , 68(1), 169-179. doi: 10.22059/jfwp.2015.53987
حامد یونسی کردخیلی; سعید کاظمی نجفی; ربیع بهروز; آنتونیو پیزی. "بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین‌های کرافت و سودای اصلاح‌شده با گلی‌اکسال". , 68, 1, 1394, 169-179. doi: 10.22059/jfwp.2015.53987
یونسی کردخیلی, حامد, کاظمی نجفی, سعید, بهروز, ربیع, پیزی, آنتونیو. (1394). 'بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین‌های کرافت و سودای اصلاح‌شده با گلی‌اکسال', , 68(1), pp. 169-179. doi: 10.22059/jfwp.2015.53987
یونسی کردخیلی, حامد, کاظمی نجفی, سعید, بهروز, ربیع, پیزی, آنتونیو. بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین‌های کرافت و سودای اصلاح‌شده با گلی‌اکسال. , 1394; 68(1): 169-179. doi: 10.22059/jfwp.2015.53987


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب