1.

ارزیابی تأثیر قارچ Glomus intraradices بر ویژگی‌های کمی، کیفی گندم در شرایط تنش نیکل

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 685-693
علی حیدریان؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ پورنگ کسرائی

2.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 175-189
فاطمه جهانی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ حمیدرضا لاریجانی؛ فرشاد قوشچی؛ میثم اویسی

3.

تأثیر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیری‌های بیوشیمیایی برگ ذرت دانه‌ای در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 365-375
حمیدرضا توحیدی مقدم


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.