1.

ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-236
پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین میرزابه

2.

تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 805-818
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین اسداله زاده؛ مرئه اصغربیگی؛ آرش رضایی نودهی

3.

تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 585-598
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ علی فدوی؛ شاهین رفیعی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.