نویسنده = سید مهدی اجاق
تعداد مقالات: 4

1

اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 153-163
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

2

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3

بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 140-145
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق

4

مطالعه اثرات استرس ناشی از روش های صید بر کیفیت ماهی سفید Rutilus frisii (Nordmann, 1840)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 139-144
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.