1.

اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 153-163
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

2.

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3.

باسیلوس‌های زیست‌یار به عنوان عوامل بیولوژیکی ارتقاء دهنده فاکتورهای رشد لاروهای فیل‌ماهی Huso huso در دوره لاروی کالچر

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 133-138
پریا رئوفی؛ حجت الله جعفریان

4.

بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 140-145
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق

5.

مطالعه اثرات استرس ناشی از روش های صید بر کیفیت ماهی سفید Rutilus frisii (Nordmann, 1840)

دوره 6، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 139-144
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب