تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,059 |
تعداد مقالات | 66,205 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,673,100 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,287,928 |
1. | ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا | |
دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 187-197 | ||
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی | ||
2. | تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در مدت زمان نگهداری در یخچال | |
دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 173-184 | ||
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی | ||
3. | تأثیر نانوامولسیون اسانس زیرهسبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله مرغ در دمای 4 درجه سانتیگراد | |
دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204 | ||
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی | ||