تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,154,324 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,912,098 |
1. | اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری | |
دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 295-308 | ||
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ یحیی عباسپور؛ پوریا دادور؛ صیفعلی ورمقانی؛ منوچهر طهماسبی | ||
2. | تأثیر روشهای مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیتهای خونی جوجههای گوشتی | |
دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 595-607 | ||
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری | ||
3. | تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی | |
دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 533-543 | ||
کبری سوخته زاری؛ علی خطیب جو؛ هوشنگ جعفری؛ محمد اکبری قرایی؛ کامران طاهرپور | ||
4. | تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی | |
دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 69-82 | ||
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی | ||
5. | تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخصهای آسیت در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمائی | |
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 289-299 | ||
نظر اکبری زاده؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ علی نقی شکری | ||