1.

بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 129-143
سجاد پیرسا؛ افشار اصدق

2.

بهینه سازی تولید امولسیون اسانس موسیر ایرانی حاوی امگا سه با تکنیک ریز استخراج فاز جامد بوسیله نانوفیبر پلی آنیلین/کروماتوگرافی گازی

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 459-476
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی

3.

طراحی فیلتر پلی‌اورتان اصلاح شده با پلی‌پیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پساب‌های شهری

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 1-17
سمیه مصطفوی؛ وحید رضاوردی نژاد؛ سجاد پیرسا

4.

کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 471-484
مسعود نوروزی زاده؛ سجاد پیرسا؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب