1.

ارزیابی تأثیر کودهای زیستی بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد مرزۀ تابستانه (Satureja hortensis L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 121-133
محمد رضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

2.

تأثیر کاربرد مقادیر مختلف کود دامی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و ترکیبات اسانس بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 711-721
محمدتقی درزی؛ رضا عطاپور؛ محمدرضا حاج سید هادی

3.

تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 777-786
امیر رضاخانی؛ محمد رضا حاج سید هادی

4.

تأثیر مصرف ورمی‌کمپوست، نیتروکسین، بیوسوپرفسفات و بیوسولفور بر عملکرد و ترکیب اسانس اندام رویشی در کشت پایدار گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 99-113
حامد قاسمی طبسی؛ محمدتقی درزی؛ محمد رضا حاج سید هادی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب