رضاخانی, امیر, حاج سید هادی, محمد رضا. (1396). تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.). , 48(3), 777-786. doi: 10.22059/ijfcs.2017.210745.654144
امیر رضاخانی; محمد رضا حاج سید هادی. "تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)". , 48, 3, 1396, 777-786. doi: 10.22059/ijfcs.2017.210745.654144
رضاخانی, امیر, حاج سید هادی, محمد رضا. (1396). 'تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)', , 48(3), pp. 777-786. doi: 10.22059/ijfcs.2017.210745.654144
رضاخانی, امیر, حاج سید هادی, محمد رضا. تأثیر کود ‌دامی و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.). , 1396; 48(3): 777-786. doi: 10.22059/ijfcs.2017.210745.654144


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب