1.

بررسی صفات مورفوفیزیولوژیکی دو اکوتیپ زعفران تحت تاثیر باکتری باسیلوس سوبتیلیس در شرایط ‏اقلیمی زنجان

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-30
فهیمه صالحی؛ میترا اعلایی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسن رضادوست

2.

تأثیر بنزیل‌آدنین و نیترات پتاسیم بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی گل نرگس (Narcissus tazetta L.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 521-529
سیده رضیه موسوی متین؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ مختار حیدری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب