1.

اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 71-82
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی

2.

اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 427-439
علی آقایی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مرتضی مموئی؛ آرش آذرفر؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور

3.

تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 863-877
حسن دالوند؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی

4.

تأثیر ترتیب خوراک‌ دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان‌ عربی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 749-760
پریسا قربانی نژاد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت

5.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 441-452
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

6.

مقایسه مدل‏های غیرخطی با تابعیت اسپلاین و شبکه عصبی مصنوعی برای توصیف منحنی رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با پوسته برنج

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 877-888
عباس مسعودی؛ آرش آذرفر؛ حشمت ا... خسروی نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب