1.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

2.

بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 353-361
شیما حاجی پورده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی؛ حجت الله خباززاده

3.

تأثیر نانوذرات اکسید روی و باسیلوس‌کوآگولانس بر عملکرد، جمعیت میکروبی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 489-498
محمد خواجه بمی؛ محسن افشارمنش


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.