1.

ارزیابی عملکرد کمی، عملکرد اسانس و محتوای عناصر غذایی آویشن در پاسخ به منابع کودی و رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 583-599
محمد طیب بایزیدی اقدم؛ جلال جلیلیان؛ حمید محمدی

2.

بررسی تغییرات مورفو-فیزیولوژیک و فیتوشیمیایی مریم‌‌گلی (Salvia officinalis L.) در واکنش به دمای بالای محیط

دوره 27، شماره 1، اسفند 1403، صفحه 91-107
حمید محمدی؛ رعنا علی پور فخری؛ مهدی جودی؛ محمد اسماعیل پور





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب