1.

برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 255-264
سید محمد مهدی طباطبایی؛ بهروز نجف نژاد؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی

2.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 265-274
منصور نادری؛ رسول پیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب