نادری, منصور, پیرمحمدی, رسول, تقی زاده, اکبر. (1389). تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی. , 41(3), 265-274.
منصور نادری; رسول پیرمحمدی; اکبر تقی زاده. "تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی". , 41, 3, 1389, 265-274.
نادری, منصور, پیرمحمدی, رسول, تقی زاده, اکبر. (1389). 'تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی', , 41(3), pp. 265-274.
نادری, منصور, پیرمحمدی, رسول, تقی زاده, اکبر. تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی. , 1389; 41(3): 265-274.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب