1.

اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 385-392
ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ نادر پاپی؛ جواد رضایی

2.

اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 197-208
احمد محمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

3.

اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 9-21
مهدی بدیعی باغسیاه؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضائی

4.

ارزیابی گوارش‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
جواد رضائی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

5.

ارزش غذایی پنج گونه گیاهان شورپسند در منطقه سیستان

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-10
زهرا حسینی نژادد؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی

6.

کاربرد بقایای خشک پسته در تغذیه بزهای شیرده رائینی

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
اعظم میرحیدری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.