1.

اثر جایگزینی آرد‌ ماهی توسط آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus)

دوره 65، شماره 1، بهار 1391، صفحه 27-37
مجید ساعدی؛ میرمسعود سجادی؛ . حسین زاده صحافی؛ حسین عمادی

2.

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 135-148
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.