1.

مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 450-463
مجتبی رجبیان؛ مجتبی بنیادیان؛ مریم عباس والی؛ علی خنجری

2.

مطالعه ژن‌های حدت سویه‌های وروتوکسین‌زای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه

دوره 66، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 223-228
مجتبی بنیادیان؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمدرضا محزونیه؛ فروغ اخوان طاهری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.