1.

اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
گلاره موسوی نژاد؛ زهرا امام جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ بابک دلخوش؛ محمدحسین حداد خداپرست

2.

بررسی عوامل مؤثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 169-179
داود ثواقبی فیروزآبادی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری؛ پرویز اشتری

3.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب