تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,060 |
تعداد مقالات | 66,207 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,674,859 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,289,803 |
1. | باکتریهای کلی فرم ومیزان پایداری آنها در طی رسانیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی | |
دوره 1، شماره 0، خرداد 1375 | ||
محمدرضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ جلیل وندیوسفی؛ کیانا کازرونی | ||
2. | مطالعة نحوة انتقال مواد ازته، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب-نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی | |
دوره 1، شماره 0، فروردین 1378 | ||
محمد رضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ عبدالرسول علامه | ||
3. | مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی | |
دوره 4، شماره 0، اردیبهشت 1377 | ||
ثریا آذرنیا؛ محمدرضا احسانی؛ سید احمد میرهادی | ||
4. | مطالعه تأثیر تغییرات ماده خشک مخلوط شیربازساخته ومعمولی بر روی برخی خواص فیزیکی وشیمیایی شیروآب پنیر حاصله | |
دوره 4، شماره 0، تیر 1378 | ||
محمدرضااحسانی؛ ثریا آذرنیا | ||