1.

اثرازت بر عملکرد ‘ کیفیت و قابلیت نگهداری ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) در انبار

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
عبدالکریم کاشی؛ بهرام رستم فرودی

2.

اثر چند نوع محلول غذایی و بستر کاشت در سیستم آبکشت بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی گلخانه ای رقم "حمراء"

دوره 36، شماره 4، تابستان 1384
رقیه جوانپور هروی؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ میترا میرعبدالباقی؛ محمدعلی عسگری

3.

اثر دور آبیاری وکاربرد ضایعات چای روی صفات کمی و کیفی هندوانه چارلستون گری

دوره 2، شماره 0، بهار 1372
عبدالکریم کاشی

4.

اثر دور و روش آبیاری بر روی برخی از صفات کمی وکیفی طالبی سمسوری ورامین (Cucumis melo var.Reticulatus)

1و2و3و4، شماره 0، بهار 1360
عبدالکریم کاشی

5.

اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
محمد رضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی؛ رضا بزرگی پور

6.

اثر شاخص نیتروژن محلول های غذایی در تغذیه معدنی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
مجتبی دلشاد؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی

7.

اثر محلولهای غذایی مختلف روی فاکتورهای رشد و درصد عناصر برگ دو رقم خیار گلخانه ای در بستر پرلیت

دوره 37، شماره 3، بهار 1385
فروزنده سلطانی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

8.

اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات وتغییرات فسفر وپتاسیم در سوخ وبرگ ارقام پیاز(Allium Cepa L.)

دوره 3، شماره 0، بهار 1378
بهرام رستم فرودی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار؛ حسین لسانی

9.

اثر منبع و مقدار نیتروژن بر تجمع نیترات در اندام‌های مختلف چند رقم توت فرنگی، Fragaria x ananassa Duch.))

دوره 38، شماره 1، پاییز 1386
مهدیه حقیقت افشار؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ علی عبادی

10.

بررسی اثرات تراکم و زمان کاشت بر خصوصیات رویشی و زایشی تره ایرانی

دوره 38، شماره 3، پاییز 1386
منصوره شمیلی؛ عبدالکریم کاشی

11.

بررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.)

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
عبدالکریم کاشی؛ بهرام عابدی

12.

بررسی اثر شوری ناشی از کلرور سدیم برروی جذب وانتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران

دوره 32، شماره 1، بهار 1380
جمال جوانمردی؛ حسین لسانی؛ عبدالکریم کاشی

13.

بررسی امکان جایگزین کردن بسترهای رایج هیدروپونیک با بسترهای آلی و یافتن محلول غذایی مناسب کشت بدون خاک گوجه فرنگی گلخان های

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
مجتبی دلشاد؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

14.

بررسی تأثیر میزان آب آبیاری و کود نیتروژن بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
علیرضا فرهمند؛ حسین فرداد؛ عبدالمجید لیاقت؛ عبدالکریم کاشی

15.

بررسی روش های مختلف مبارزه با علف های هرز ومقایسه اقتصادی آنها در مزارع گوجه فرنگی

1و2و3و4، شماره 0، بهار 1360
محمد علی امین طاهری؛ عبدالکریم کاشی

16.

بررسی صفات سیتوژنتیکی پنج کولتیواز مهم از پیازهای خوراکی ایران (Allium cepa L.)

دوره 1، شماره 0، بهار 1372
مصطفی عرب؛ عبدالکریم کاشی؛ محمدصانعی شریعت پناهی؛ سید محمود غفاری

17.

بررسی کشت توام خیار با فلفل دلمه ای و بادنجان

3و4، شماره 0، بهار 1371
عبدالکریم کاشی

18.

تولید کارآمدگیاهان هاپلویید به منظور ایجاد لاین‌های خالص درخربزه (Cucumis melo L.)

دوره 34، شماره 1، بهار 1382
محمود لطفی؛ عبدالکریم کاشی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی؛ الیزابت ارل



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.