حسندخت, محمد رضا, کاشی, عبدالکریم, پور, رضا بزرگی. (1385). اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای. , 37(1), -.
محمد رضا حسندخت; عبدالکریم کاشی; رضا بزرگی پور. "اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای". , 37, 1, 1385, -.
حسندخت, محمد رضا, کاشی, عبدالکریم, پور, رضا بزرگی. (1385). 'اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای', , 37(1), pp. -.
حسندخت, محمد رضا, کاشی, عبدالکریم, پور, رضا بزرگی. اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای. , 1385; 37(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب