1.

ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر غلامحسین حبیبی

2.

تاثیر استفاده از دیاتومیت و زئولیت طبیعی در جیره غذایی بر میزان بازده تولید و درصد رطوبت بستر در جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر اردلان تقدیری

3.

تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380
مهندس مرتضی علیزاده؛ دکتر محمدرضا احمدی؛ دکتر محسن فرخوی

4.

مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، بهار 1381
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.