1.

تاثیر درجه حرارتهای مختلف انبار روی برخی خصوصیات کمی و کیفی چهارقم انار منطقه ساوه

دوره 1، شماره 0، بهار 1373
محمد علی عسگری سرچشمه؛ محمد شاهدی

2.

تأثیر شرایط تغلیظ و نگهداری بر رنگدانه های آب انار

دوره 3، شماره 0، بهار 1378
مرتضی خان احمدی؛ محمد شاهدی

3.

تثبیت کیفیت روغن سبوس برنج از طریق کنترل فعالیت آنزیم های لیپاژ و لیوز کسیداز

دوره 33، شماره 4، تابستان 1381
کبری تجددی طلب؛ محمد شاهدی؛ رضا شکرانی؛ شهرام دخانی

4.

رابطه راندمان برنج سفید سالم(HRY ) با درصد ترک و مقاومت خمشی شلتوک برنج در طی فرآیند خشک کردن

دوره 33، شماره 1، بهار 1381
مجید سلیمانی؛ محمد شاهدی؛ محمد هادی خوش تقاضا


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.