تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,549 |
تعداد مقالات | 70,657 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,392,665 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,500,066 |
1. | فایل کامل نشریه دوره بهار 1400 | |
2. | اطلاعات نشریه/ سخن سردبیر/فهرست مطالب | |
صفحه 4-1 | ||
3. | مصاحبه با جناب آقای دکتر محمد دهقانی | |
صفحه 7-5 | ||
4. | گرمایش اهمی | |
صفحه 9-8 | ||
غزل میرزا علیزاده | ||
5. | سورتینگ | |
صفحه 10-10 | ||
علی مونسان؛ مبینا باقری | ||
6. | خلاء و کاربرد آن در صنعت غذا | |
صفحه 23-11 | ||
دنیا فرج زاده | ||
7. | کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا | |
صفحه 26-24 | ||
امیرحسین کلایی؛ فاطمه خلیل پور | ||
8. | تاریخچه و خط تولید پفک | |
صفحه 29-27 | ||
حدیث حاصلی | ||
9. | استانداردهای ملی رنگ در صنایع غذایی | |
صفحه 32-30 | ||
مائده خوش نیت نیک | ||
10. | مصاحبه با خانم مهندس سحر حسینی | |
صفحه 34-33 | ||
آلا علی اکبرزاده | ||
11. | اکسترودر و انواع آن | |
صفحه 40-35 | ||
محمدرضا حجازی | ||
12. | مقاله نویسی | |
صفحه 43-41 | ||
طه عبدالملکی | ||
13. | آون | |
صفحه 46-44 | ||
حدیث حاصلی | ||
14. | بسته بندی دوستدار طبیعت | |
صفحه 48-47 | ||
آلا علی اکبرزاده | ||
15. | قندهای مصنوعی | |
صفحه 51-49 | ||
طه عبدالملکی | ||