فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. (1403). اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز(PAL) در مراحل مختلف نموی میوه. , 55(4), 719-737. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
سکینه فرجی; ثریا کرمی. "اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز(PAL) در مراحل مختلف نموی میوه". , 55, 4, 1403, 719-737. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. (1403). 'اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز(PAL) در مراحل مختلف نموی میوه', , 55(4), pp. 719-737. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز(PAL) در مراحل مختلف نموی میوه. , 1403; 55(4): 719-737. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب