بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. (1403). مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی. , 55(3), 451-460. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
رضا بایی لاشکی; محمد آراد زندیه. "مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی". , 55, 3, 1403, 451-460. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. (1403). 'مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی', , 55(3), pp. 451-460. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی. , 1403; 55(3): 451-460. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب