عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1402). بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک. , 54(2), 73-84. doi: 10.22059/ijfcs.2022.347601.654934
صفیه عرب; مهدی برادران فیروزآبادی; احمد غلامی; مصطفی حیدری. "بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک". , 54, 2, 1402, 73-84. doi: 10.22059/ijfcs.2022.347601.654934
عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1402). 'بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک', , 54(2), pp. 73-84. doi: 10.22059/ijfcs.2022.347601.654934
عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک. , 1402; 54(2): 73-84. doi: 10.22059/ijfcs.2022.347601.654934


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب