اثنی عشری, محدثه, احمدی, حامد, شریعتمداری, فرید, لطفی, مصطفی. (1402). مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور. , 25(1), 93-105. doi: 10.22059/jap.2023.346524.623701
محدثه اثنی عشری; حامد احمدی; فرید شریعتمداری; مصطفی لطفی. "مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور". , 25, 1, 1402, 93-105. doi: 10.22059/jap.2023.346524.623701
اثنی عشری, محدثه, احمدی, حامد, شریعتمداری, فرید, لطفی, مصطفی. (1402). 'مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور', , 25(1), pp. 93-105. doi: 10.22059/jap.2023.346524.623701
اثنی عشری, محدثه, احمدی, حامد, شریعتمداری, فرید, لطفی, مصطفی. مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور. , 1402; 25(1): 93-105. doi: 10.22059/jap.2023.346524.623701


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب