- احمدی فیروزجائی، علی. (1400). طراحی مدلی برای بهبود امنیت غذایی خانوار در نظامهای بهرهبرداری کوچکمقیاس استان مازندران. پایاننامه کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی، به راهنمایی شبانعلی فمی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، دانشگاه تهران.
- اشلقی، مهدی. (1399). تبیین مفهوم هویت مکان و فرایند شکلگیری آن در فضاهای عمومی شهری (مطالعه موردی: شهر تبریز). رساله دکتری جغرافیا و برنامهریزی شهری، به راهنمایی محسن احدنژاد روشتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان.
- اعتضادی، لادن. (1395). باغشهر مطالعات باغ ایرانی و مغالطه باغشهر (ابهامها و تناقضها در فهم و کاربرد اصطلاح باغشهر). نشریه صفه، 26(1)، صص 65-86.
- اعتضادی، لادن. (1395). چیستی باغ شهر و راهکارهای نو برای همنشینی شهر با باغ. دومین همایش ملی معماری منظر، ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، دانشگاه شهید بهشتی تهران، 1-9.
- اکبرپور، مریم و ویسی، هادی. (1398). تبیین الگویی برای بررسی خودکفایی حوزههای غذایی مطالعه موردی: استان تهران. فصلنامه علوم محیطی، 17(4)، 27-42.
- بیگدلی، محمدرضا. (1399). ارزیابی و تحلیل نقش تعاونیهای مسکن در تحولات کالبدی- فضایی شهر زنجان. پایاننامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری، به راهنمایی محسن احدنژاد روشتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان.
- حسینعلی، فرهاد و ندیران، نرمین. (1401). تحلیل تغییرات دسترسی به خدمات بیمارستانی شهر زنجان با استفاده از روش اندازهگیری دسترسی مکانی بالقوه در فاصله زمانی 1385-1395. پژوهشهای جغرافیای برنامهریزی شهری،10(2)، 105-92.
- رضایی، حبیبالله؛ شیرانی، فرهاد؛ رضایی، اعظم و جولایی، رامتین. (1400). بررسی رابطه بین ناامنی غذایی و پایداری اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی (مطالعه موردی: مناطق روستایی گرگان). اقتصاد کشاورزی، 15(1)، 135-162.
- سلطانی، افشین؛ اسکندرزند، سید مجید؛ عالیمقام، علیرضا؛ نهبندانی، حسین بارانی و جولایی، رامتین. (1400). تحلیل امنیت غذایی کشور تا 2050 با مدلسازی همبسته آب، زمین، غذا، محیط چشمانداز و سیاستهای لازم. مجموعه اسناد مرتبط با سند راهبردی امینت و تحول غذایی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاونت ترویج و آموزش کشاورزی. تهران: نشر آموزش کشاورزی.
- سلوکی سندی مقدم، مریم. (1396). تأثیر آلودگی منابع غذایی بر محیطزیست با تأکید بر حق بر غذا و امنیت غذایی. پایاننامه کارشناسی ارشد حقوق گرایش بینالملل، به راهنمایی دکتر عسگر جلالیان، دانشگاه پیام نور، مرکز تهران جنوب.
- سواری، مسلم؛ شعباعلی فمی، حسین و ایروانی، هوشنگ. (1397). طراحی الگوی پایدارسازی معیشت کشاورزان کوچکمقیاس در شرایط خشکسالی استان کردستان. نشریه تحلیل فضایی مخاطرات محیطی، 5(2)، 1-18.
- شفیعی دستجردی، مسعود؛ لک، آزاد و غفاری، علی. (1401). تدوین مدل ارزیابی فرم شهری با رویکرد تابآوری فضایی. پژوهشهای جغرافیای برنامهریزی شهری،10(2)، 1-27.
- موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی. (1400). برنامه سیاستهای امنیت غذایی در برنامههای توسعه بعد از انقلاب. وزارت جهاد کشاورزی، گروه امنیت غذایی و خودکفایی.
- یعقوبی، جعفر و حمیدی، کلثوم. (1395). مدلسازی پیامدهای توسعه باغ شهرها با استفاده از نظریه مبنایی موردمطالعه: شهر زنجان. نشریه جغرافیا و توسعه، 44(2)، 89-106.
-
- Acquah, B., Kapunda, S., & Legwegoh, A. (2014). The dimensions of urban food insecurity in Gaborone, Botswana. Urban Forum, 25(3), 217–226.
- Ahmadi Firouzjai, A. (2016). designing a model to improve household food security small-scale exploitation systems in Mazandaran province. Master's thesis under the guidance of Shaban Ali Femi, Faculty of Economics and Agricultural Development, Department of Agricultural Management and Development, University of Tehran. [In Persian].
- Akbarpour, M., & Veisi, H. (2018). explanation of a model for examining the self-sufficiency of food areas, a case study: Tehran Province. Environmental Science Quarterly, 17 (4), 27-42. [In Persian].
- Amorim, , SilvaAndré, B., & Deggaua,G. (2019). Livramento GonçalvesaSamarada Silva NeivaaArun. PrasathbJosé BaltazarSalgueirinho Osório de Andrade, 3(3), 56-68.
- Andre, (2020). Food economy and Garden City legacy: Letchworth Garden City in our present day Part 2. enternational garden city institiue, 3 (1), 12-19.
- Barthel, , & Christian, I. (2013). Urban gardens, agriculture, and water management: Sources of resilience for long-term food security in cities. Ecological Economic, 86(2), 224-234.
- Bigdali, M. R. (2019). evaluation and analysis of the role of housing cooperatives in the physical-spatial developments of Zanjan city. master's thesis in geography and urban planning under the guidance of Mohsen Ahadanjad Roshti, Faculty of Humanities, Zanjan University. [In Persian].
- Brons, A., Peter, O., & Sigrid W, H. (2022). In- and exclusion in urban food governance: exploring networks and power in the city of Almere. Journal of Environmental Policy & Planning, 6 (3), 240-255.
- Cabannes, , & Philip, R. (2018). Food Planning in Garden Cities: The Letchworth Legacy Pioneering urban agriculture and food integration into urban planning and design. URBAN AND PERI-URBAN AGRICULTURE, 56 (2), 5-16.
- Cepic, S. (2017). Contribution of urban gardens to food security in cities. A case study of the city of Kragujevac. Conference: XXV International Conference "ECOLOGICAL TRUTH". Eco-Ist'17At: Bor.
- Cilliers, E. J., Lategan, L., Cilliers, S. S., & Stander, K. (2020). Reflecting on the potential and limitations of urban agriculture as an urban greening tool in South Africa Front. Sustain. Cities, 2(1), 43-48.
- Cilliers, S., Siebert, S. J., Du Toit, M. J., Barthel, S., Mishra, S., & Cornelius, S. F. (2018). Garden ecosystem services of Sub-Saharan Africa and the role of health clinic gardens as social-ecological systems. Landsc. Urban Plan, 180(1), 294–307.
- Crush, J., & Caesar, M. (2014). City without choice: urban food insecurity in Msunduzi, South Africa. Urban Forum, 25 (3),165–175.
- Crush, J., Nickanor, N., &Kazembe, L. (2018). Informal food deserts and household food insecurity in Windhoek, Namibia. Sustainability, 11(2), 37-45.
- Du Toit, M J., Olivia Rendón, V. C., Sarel, S., & Martin, D. (2022). Why Home Gardens Fail in Enhancing Food Security and Dietary Diversity. Ecol, 1 (3), 10-16.
- Eshlaghi, M. (2021). explaining the concept of place identity and its formation process in urban public spaces (case study: Tabriz city). PhD thesis, Department of and urban planning, under the guidance of Mohsen Ahadanjad Roshti, Faculty of Humanities, University of Zanjan. [In Persian].
- Etezadi, L. (2016). Baghshahr studies of Iranian garden and fallacy of Bagshahr, (ambiguities and contradictions in the understanding and application of the term "Baghshahr"). Safeh magazine, 26(1), 65-86. [In Persian].
- Etzadi, L. (2015). What is a city garden and new solutions for the coexistence of the city and the garden. The second national conference of landscape architecture, 19 and 20 May 2015, Shahid Beheshti University, Tehran,1-9. [In Persian].
- Faber, M., Wenhold, F. A., &Laurie, S. M. (2017). Dietary diversity and vegetable and fruit consumption of households in a resource-poor Peri-urban South Africa community differ by food security status. Food Nutr, 56(3), 62–80.
- FAO, I., UNICEF, W., & WHO, T. (2021). The State of Food Security and Nutrition in the World 2021. Transforming Food Systems for Food Security. Improved Nutrition and Affordable Healthy Diets for All. Rome: FAO.
- Ghosh, S. (2021). Urban agriculture potential of home gardens in residential land uses: A case study of regional City of Dubbo, Australia. Land Use Policy, 109 (1), 34-40.
- Guerra, U. (2019). Urban challenges and opportunities to promote sustainable food security through smart cities and the 4 th industrial revolution. Land Use Policy, 87(3), 200-209.
- Gulyas, B. Z., & Edmondson, J. L. (2021). Increasing city resilience through urban agriculture: challenges and solutions in the global north. Sustainability, 13(2),60-65.
- HosseinAli, F., & Nadiran, N. (2014). analysis of changes in access to hospital services in Zanjan city using the method of measuring potential spatial access in the time interval of 2015-2015. Urban Planning Geography Research, 10 (2), 92-105. [In Persian].
- Imbert, D. (2017). Food and the City: Histories of Culture and Cultivation. Publisher: London: Harvard University Press.
- International Food Policy Research Institute [IFPRI]. (2015). Global Nutrition Report 2015: Actions And Accountability To Advance Nutrition And Sustainable Development. Washington: IFPRI.
- Orsini, F., Kahane, R., Nono-Womdim, R., & Gianquinto, G. (2013). Urban agriculture in the developing world: a review. Agron, 33 (3), 695–720.
- Parham, S. (2016). Food and garden cities in principle and practice. Edition3. Publisher: the enternational garden city institiue
- Parham, S. (2018). Market Place: Food Quarters, Design and Urban Renewal in London. Publisher: Cambridge Scholars Publishing.
- Perfecto, I., Vandermeer, J., & Wright, A. (2009). Nature's matrix: linking agriculture. Edition1. Publisher: conservation and food sovereignty. Routledge.
- Planning Research Institute, Agricultural Economy and Rural Development. (2021). Food Security Policy Program in Development Programs After the Revolution. Ministry of Agricultural Jihad, Food Security and Self-Sufficiency Group. [In Persian].
- , H., Shirani, F., Rezaei, A., & Jolai, R. (2021).assessing the relationship between insecurity and economic, social and environmental sustainability (case study: rural areas of Gorgan). Agricultural Economy, 15 (1), 135-162. [In Persian].
- Santo, R., LupoltabcBrent, F., KimabRuth A., & Burrowsa, E. (2021). Characteristics and growing practices of Baltimore City farms and gardens. Urban Forestry & Urban Greening, 65 (5), 20-31.
- Savari, M., Shaabaali Femi, H., & Irvani, H. (2017). Designing a model for stabilizing the livelihood of small-scale farmers in the drought conditions of Kurdistan province. Journal of Spatial Analysis of Environmental Hazards, 5(2), 1-18. [In Persian].
- Selukisandi Moghadam, M. (2016). the impact of contamination of food sources on the environment withan emphasis on the right to food and food security. master's thesis, international law field, under the guidance of Askar Jalalian, Payam Noor University, South Tehran Center. [In Persian].
- Shafii Dastjardi, M., Lek, A., & Ghafari, A. (2022). development of urban form assessment model with spatial resilience approach. Urban Planning Geography Research, 10(2), 1-27. [In Persian].
- Shisanya, S. O., & Hendriks, S. L. (2011). The contribution of community gardens to food security in the Maphephetheni uplands. SoutH, 28(2), 509–526.
- Soltani, A., Iskandar Zand, S., Shahrazad, M., & Ramtin, J. (2021). Analysis of the food security of the country until 2050 by modeling the correlation between water and land. food, environment, perspective and necessary policies, a collection of documents related to the strategic document of security and food transformation, the organization of research, education and extension of agriculture,the deputy of extension and education of agriculture, publication of agricultural education. [In Persian].
- Thome, K., Smith, M. D., Daugherty, K., Rada, N., Christensen, C., & Meade, B. (2019). International Food Security Assessment, 2019-2029. Edition1. Publisher: Economic Research Service Press.
- United Nations [UN]. (2019). World Urbanization Prospects: The 2018 Revision (ST/ESA/SER.A/420). Publisher: New York: Department of Economic and Social Affairs, Population Division Press.
- Vilar Compte, M., Burrola-Mendez, S., Lozano-Marrufo, A., Ferre-Eguiluz, I.., Flores, D., & Gaitan-Rossi, P. (2021). Urban poverty and nutrition challenges associated with accessibility to a healthy diet: a global systematic literature review. Equity Health, 2(3),25-32.
- Wang, X., Ouyang, Y., Liu, J., Zhu, M., Zhao, G., & Bao, W. (2014). Fruit and vegetable consumption and mortality from all causes, cardiovascular disease, and cancer: systematic review and dose-response meta-analysis of prospective cohort studies. BMJ, 349(2), 1-12.
- Wittman H., Desmarais, A., Wiebe, N. (2010). The origins and potential of food sovereignty. Food sovereignty Reconnecting food. nature and community, 6 (1), 1-4.
- World Food Summit [WFS]. (1996). The Rome declaration on world food security. Popul, 1(2), 13-20.
- Yacoubi, J., & Hamidi, K. (2015).Modeling the consequences of the development of Bagh Shahar by using the theoretical basis of the study: Zanjan city. Geography and development publication, 44 (2), 89-106. [In Persian].
- Zerbian, T. (2021). The role of cities in good governance for food security: lessons from Madrid’s urban food strategy. Publisher: Economic Research Service Press.
- Zezza, A., & Tasciotti, L. (2010). Urban agriculture, poverty, and food security: empirical evidence from a sample of developing countries. Food Policy, 35(6), 265–273.
- Zhang,Y., Jordan P.,Smithb,,Tongb,B., & Turner,L. (2022).Optimizing the co-benefits of food desert and urban heat mitigation through community garden planning. Landscape and Urban Planning, 226(5), 104-118.
|