میرفتاحی, زهرا, عشقی, سعید. (1401). اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توت‌فرنگی رقم پاروس (‏Fragaria × ananassa ‎cv. Paros‏)‏. , 53(1), 87-98. doi: 10.22059/ijhs.2020.285295.1679
زهرا میرفتاحی; سعید عشقی. "اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توت‌فرنگی رقم پاروس (‏Fragaria × ananassa ‎cv. Paros‏)‏". , 53, 1, 1401, 87-98. doi: 10.22059/ijhs.2020.285295.1679
میرفتاحی, زهرا, عشقی, سعید. (1401). 'اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توت‌فرنگی رقم پاروس (‏Fragaria × ananassa ‎cv. Paros‏)‏', , 53(1), pp. 87-98. doi: 10.22059/ijhs.2020.285295.1679
میرفتاحی, زهرا, عشقی, سعید. اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توت‌فرنگی رقم پاروس (‏Fragaria × ananassa ‎cv. Paros‏)‏. , 1401; 53(1): 87-98. doi: 10.22059/ijhs.2020.285295.1679


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب