طاهری صفار, مرجان, سلامی, حبیب اله, انصاری, وحیده, حسینی, سید صفدر. (1402). تعیین مکان‌های مناسب برای ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید گوشت مرغ با هدف کاهش هزینه جابجایی این محصول در شبکه تولید و توزیع. , 54(1), 305-316. doi: 10.22059/ijaedr.2022.333855.669102
مرجان طاهری صفار; حبیب اله سلامی; وحیده انصاری; سید صفدر حسینی. "تعیین مکان‌های مناسب برای ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید گوشت مرغ با هدف کاهش هزینه جابجایی این محصول در شبکه تولید و توزیع". , 54, 1, 1402, 305-316. doi: 10.22059/ijaedr.2022.333855.669102
طاهری صفار, مرجان, سلامی, حبیب اله, انصاری, وحیده, حسینی, سید صفدر. (1402). 'تعیین مکان‌های مناسب برای ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید گوشت مرغ با هدف کاهش هزینه جابجایی این محصول در شبکه تولید و توزیع', , 54(1), pp. 305-316. doi: 10.22059/ijaedr.2022.333855.669102
طاهری صفار, مرجان, سلامی, حبیب اله, انصاری, وحیده, حسینی, سید صفدر. تعیین مکان‌های مناسب برای ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید گوشت مرغ با هدف کاهش هزینه جابجایی این محصول در شبکه تولید و توزیع. , 1402; 54(1): 305-316. doi: 10.22059/ijaedr.2022.333855.669102


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب